Azi m-am hotărât să scriu primul articol pe WeBike. Am început acest acest blog/site de ceva vreme, dar până acum nu am apucat să scriu mai nimic.

De ce azi și de ce acum? Pentru că astăzi m-am simțit eu motivat, inspirat sau cum ați vrea să-i spuneți. Ce m-a motivat? Un articol scris de un prieten, mai exact Ariel. Nu știu să vă zic exact în ce fel m-a motivat, dar s-a întâmplat, așa că iată-mă aici.

Ideea acestui blog și a paginii de facebook aferente mi-a încolțit  în minte de multă vreme. Partea cu facebook-ul a fost mai ușoară, așa că e de ceva vreme online, nu are încă foarte mulți admiratori, dar e OK. Ce-mi propun sau ce vreau de la ele? În primul rând promovarea mersului pe bicicletă, în al doilea rând promovarea mersului pe bicicletă de zi cu zi acolo unde avem treabă/nevoie, adică folosirea bicicletei ca mijloc de transport.

Sunt multe de zis și mai multe de comentat vis-a-vis de mersul pe bicicletă în oraș, ”commuting” cum i se mai zice pe la alții, așa că voi avea ce să scriu și ce să public măcar pentru o perioadă.

Dacă aveți idei, păreri, sfaturi, îndrumări etc., vă rog nu ezitați. Puteți lăsa un comment aici pe blog, pe facebook sau într-un mesaj privat.

Să aveți o zi frumoasă si pedalați cu grijă!

 

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: