În acest weekend am fost pentru prima dată la un turneu de BikePolo, la #OradeaBikePoloTournament.

Ce am câștigat acolo? Experiență!

foarte multă experiență de care aveam și am nevoie. O groază de oameni faini veniți de peste tot: Austria, Germania, POLOnia, Ungaria, Cehia și desigur România. Dacă vă interesează echipele, grupe, clasament, puteți vedeai aici . Cele mai multe echipe au fost mixte și s-au format la fața locului sau în prealabil pe forumuri sau rețele de social media. Eu mi-am găsit co-echipieri acolo sau mai bine zis m-au găsit ei pe mine – What is Love –  Eliška (Pardubice, Cehia) și Max (Mannheim, Germania). Ambii joacă #bikepolo de peste 4-5 ani și au participat la o groază de turnee, iar asta s-a văzut și în teren.

E clar că o parte din echipe erau cu mult mai multă experiență decât noi (#BucharestBikePolo), deci și mai buni ca noi, așa că am avut de unde învăța trick-uri, mișcări, așezare în teren, strategie și aș zice eu cel mai important, munca în echipă, coordonarea, comunicarea.

Mulțumesc și ehipei de la #OradeaBikePoloTournament pentru organizare, a ieșit chiar mișto.

Cam așa a început ziua de sâmbătă când au fost calificările

 

și s-a incheiat cu un apus superb peste #OradeaBikePoloTournament

 

A doua zi a fost ceva mai intes, s-a jucat la eliminare. Toată lumea a dat tot ce-a avut mai bun. S-a lăsat cu vânătăi, julituri, probleme tehnice, bicle și roți contorsionate, adrenalină, fair-play și multă voie bună.

 

Cea mai bună echipă dela #bucharestbikepolo a fost Paw Law.

 

Mai jos pun câteva poze din ce am apucat să fac printre meciurile de polo. Mulțumesc Rozei pentru susținere și ajutor 🙂

Ceva poze foarte faine puteți vedea și aici.

#OradeaBikePoloTournament #BucharestBikePolo #bikepolo

 

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: