A trecut ceva vreme de când am scris ultimul articol, o perioadă destul de aglomerată chiar. Tot de ceva vreme îmi propun să scriu câte ceva despre un loc fain, care-mi place și care îmi dă o stare de bine ori de câte ori ajung pe acolo. Atelier Pinion, despre el vorbesc. Nu știu mare lucru despre cum a apărut el și cum a luat ființă, nici despre Alex nu știu prea multe, doar așa ce s-a mai scris pe ici pe colo.

Ieri seară am trecut pe la Romanian Design Week, Hanul Gabroveni, unde am dat tot peste Atelier Pinion, deci clar semn că trebuie să-l pomenesc pe undeva. Locul e foarte fain, undeva pe Dacia, chiar în zona P-ța Romană (lângă Hotel Duke), au o curte generoasă și foarte bike friendly, iar oamenii . . . te las să-i descoperi. Ahm da și au și un atelier de biciclete, La Nae, în caz că ai nevoie de o mână de ajutor ca să-ți repari bicicleta.

CityWeBike.ro

Sursa: facebook.com/atelierpinion

 

Și pentru că azi s-a lansat și un nou proiect fain, las aici un link unde poți citi mai multe despre Biciclescu. Un proiect pus la cale de Ariel și Radu.

CityWeBike.ro

Sursa: biciclescu.ro

mno, seară faină să ai!

foto header: Uncle Jeb Studio (unclejebstudio.ro)

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: