OK, într-un final reușesc să mă apuc de scris. Rar și foarte rar. Atât de rar încât e iară primăvară. Odată cu asta mi-a readus și pofta de a mai scoate bicicleta la o tură. Și asta am și făcut săptamâna trecută, cei drept spre și de la serviciu. Chiar dacă stau într-o zonă așa îndepărată și e mult mai comod să merg la serviciu cu metroul (Berceni – Victoriei), sper ca anul ăsta să revin mai serios la mersul pe bicicletă.

Prima tură de anul acesta a fost în Berlin, într-o mică vacanță de 8 zile. Am pus niște poze pe aici și o să mai tot pun. Încă este mare diferență între cum se întâmplă lucrurile pe acolo și cum sunt ele pe aici, daaar cu ceva progrese și la noi. Cel puțin în numărul de bicicliști de pe stradă și în numărul evenimentelor dedicate bicicliștilor.

Prin Berlin ne-am plimbat destul de mult, atât pe jos, cât și cu bicla, metroul sau busul. Berlinul e genu` de oraș care te invită la plimbare, indiferent cu ce alegi să te plimbi. Cel mai fain a fost cu bicicleta, evident. Sunt o groază de piste de biciclete, O GROAZĂ. Și sunt peste tot, și pe trotuar și pe stradă și benzi special amenajate pentru bicicliști. Dar cel mai important lucru este că toată lumea se respectă între ei. Nu contează ca ești pieton, șofer de taxi sau biciclist. nu e careva mai important decât celălat. Iar asta rezolvă muuulte probleme.

Și dacă tot a venit iară primăvara, am descoperit niște accesorii ideale pentru bicicletă – wearableplanter. Da. Vaze de agățat pe biclă, dar nu numai.

Sursa foto: wearableplanter.com

Spor la pedalat!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: